Ø. Hurup

Kandidater søges: Handicapråd vil have hjælp til at hylde ildsjæle

Formand Lene Nielsen fra Handicaprådet er på udkig efter kandidater til årets handicappris.

Handicaprådet beder borgerne indstille kandidater til årets handicappris. sidste frist for indstilling af kandidater er mandag 11. juli.

Handicaprådet i Mariagerfjord Kommune vil hylde dem, som gør en særlig indsats for kommunens borgere med handicap. Der sætter de nu jagten ind på ildsjæle, der brænder for at hjælpe mennesker med handicap.

– Vi vil påskønne dem, der brænder for at give mennesker med handicap et godt og værdigt liv. Derfor uddeler vi handicapprisen for at give et velfortjent klap på skulderen til dem, som yder en særlig indsats, siger Lene Nielsen, som er formand for Handicaprådet.

Prisen uddeles hvert år til en person, forening, virksomhed eller organisation, der gør en ekstraordinær indsats for handicappede. Handicaprådet opfordrer alle til at indstille kandidater til handicapprisen:

– Det er en ære at blive nomineret til prisen og vi håber, at borgerne vil hjælpe os med at pege på alle dem, som gør en uegennyttig indsats, der fortjener en særlig anerkendelse, siger Lene Nielsen.

Handicapprisen overrækkes traditionen tro i sensommeren. Sidste år løb personalet på Neurocenter Østerskoven i Hobro med prisen for en enestående og engageret indsats for at hjælpe unge med hjerneskade.

Hvis man vil indstille en kandidat kan man gøre det via Mariagerfjord Kommunes hjemmeside.

Sidste frist for at indstille kandidater er mandag den 11. juli 2022.

Formand Lene Nielsen fra Handicaprådet er på udkig efter kandidater til årets handicappris. Foto: Mariagerfjord Kommune

Kommentarer