Navnenyt

Kendt ansigt bliver dagtilbuds- og skoleleder i Havbakke

Lotte Strøm Christiansen. Foto: Mariagerfjord Kommune

Når børn, forældre og medarbejdere møder ind efter sommerferien, kan de se frem til at møde et kendt ansigt. Lotte Strøm Christiansen er ansat som dagtilbuds- og skoleleder i Havbakke pr. 1. august 2022.

Dagtilbuds- og skolechef Berit Vinther er glad for valget og fortæller, at indstillingsudvalget især lagde vægt på, at Lotte har fokus på at skabe sammenhænge mellem dagtilbud og skole – og med et fokus på hele 0-18 års området. Derudover fremhæver Berit Vinther, at Lotte er en nærværende og synlig leder med blik for både børn, forældre og medarbejdere.

– Havbakkedistriktet er i gang med en spændende udvikling, som jeg glæder mig til at være med til at præge. Vi står ikke kun overfor en ombygning, som skaber fysiske sammenhænge mellem dagtilbud og skole. Den vigtigste opgave bliver at overføre de fysiske sammenhænge til samarbejdsrelationer, faglige fokusområder og udvikling på tværs – og jeg glæder mig meget til arbejdet, fortæller Lotte Strøm Christiansen.

Lotte Strøm Christiansen er uddannet folkeskolelærer og er i gang med lederuddannelse. Hun har været konstitueret dagtilbuds- og skoleleder i Havbakkedistriktet siden 1. februar 2022. Tidligere har hun arbejdet som lærer i Aalborg Kommune og viceskoleleder på Havbakkeskolen.

Lotte er 34 år og bor i Mou med sin mand og to børn.

Kommentarer