Hobro

Kongelig Belønningsmedalje til 50 års jubilar i SparNord

Dorte Bastrup fik overrakt Den Kongelige Belønningsmedalje i forbindelse med fejringen af 50-årsjubilæet 1. august. Direktør i SparNord, Frank Kristensen (tv) overrakte medaljen. Fremsendt foto

Dorte Bastrups flotte 50-års jubilæum i Spar Nord Hobro 1. august blev markeret af både kolleger, kunder, samarbejdspartnere – og kongehuset.

Der var flag, rød løber, masser af blomster, hvide duge, balloner og levende lys, da Dorte Bastrup blev fejret for sit flotte 50-års jubilæum i banken.

Dagen igennem strømmede det ind med lykønskninger til jubilaren fra kunderne, hvor mange familier har haft livslange og meget nære relationer til Dorte som deres rådgiver.

Dagens højdepunkt var, da direktør Frank Kristensen kunne overrække jubilaren Den Kongelige Belønningsmedalje for Dortes 50 års indsats for sin arbejdsplads.

– Vi er meget glade for, at Amalienborg valgte at imødekomme vores indstilling af Dorte til Den Kongelige Belønningsmedalje, så hun kan få den anerkendelse, som vi og hendes mange kunder, samarbejdspartnere og kolleger henover årene synes, hun har fortjent, siger han og tilføjer

– Det var også tydeligt, at Dorte blev meget glad for medaljen og anerkendelsen, og at hun glæder sig til audiensen hos Majestæten.

 

 

På vedhæftede foto ses 50 års jubilar og medaljemodtager Dorte Bastrup sammen med direktør i spar Nord Frank Kristensen, der foretog overrækkelsen.

 

Kommentarer