Hobro

Ny sponsoraftale sikrer flere muligheder for Natteravnene i Hobro

Udover Natteravnene Hobro støtter energiselskabet OK omkring 2.400 klubber og foreninger i hele landet. Foto: Natteravnene Hobro

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Natteravnene Hobro hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra

Natteravnene Hobro har indgået en ny sponsoraftale med energiselskabet OK, som skal være med til at synliggøre Natteravnenes tilstedeværelse. Sponsoraftalen skal nemlig ifølge kasserer, Lasse Henrik Jacobsen, blandt andet hjælpe med at realisere deres ønske om at anskaffe en pavillon.

– Sponsoraftalen betyder forhåbentlig, at vi kan købe vores egen pavillon med vores eget navn på, som vi kan vise frem, når vi er ude til andre formål end at gå rundt om natten. Vi har for eksempel lige været med til Stafet for Livet, og der havde vi lånt en pavillon, men det kunne altså bare være godt at have vores egen, fortæller Lasse Henrik Jacobsen.

Natteravnene Hobro er kendetegnet ved, at medlemmerne skiftes til at gå rundt i nattelivet for at passe på unge mennesker, når de fester.

– Vi går primært rundt fredag og lørdag, men vi forsøger også at være til stede, hvis der er arrangementer andre dage end i weekenden. Helt grundlæggende så gør vi det for at skabe mere tryghed i nattelivet, siger lyder forklaringen.

OK (og Brugsen) udbetaler pengene

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis samme kunde også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

Flere end 2400 små og store klubber og foreninger over hele landet har en sponsoraftale med OK.

Natteravnene Hobro var tilstede under Stafet for Livet, men i en lånt pavillon. Foto: Natteravnene Hobro

Kommentarer