Erhverv

Ny varehuschef i føtex Hobro er vild med det lokale liv

38-årige Niels Gårde fra Aarhus glæder sig til at stå i spidsen for føtex Hobro. Pressefoto

Niels Gårde er ny varehuschef i føtex Hobro fra 23. oktober, og han glæder sig til at blive en del af det lokale liv i byen.

38-årige Niels Gårde fra Aarhus glæder sig til at stå i spidsen for føtex Hobro. Fra 23. oktober er han nemlig ny varehuschef, efter Lars Lind er rejst til Viborg som varehuschef i føtex fra 16. oktober.

Den nye mand ved roret ser frem til at blive en del af lokalsamfundet.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at møde nye kunder, kolleger og medarbejdere. Jeg ser frem til at blive en del af det lokale liv i byen og bidrage med noget. Det kan for eksempel være i form af events, og så vil jeg gerne være med til at skabe noget liv, siger Niels Gårde, der godt kan lide at cykle og efter eget udsagn er en rigtig livsnyder.

Synlig varehuschef 

Niels Gårde har fokus på at være synlig i varehuset, og derfor kommer kunderne også til at se ham, når de går rundt og handler.

– Jeg glæder mig til at være et sted, hvor jeg forestiller mig, at man kommer hinanden ved og til virkelig at dyrke det lokale liv. Jeg vil være byens købmand,” siger Niels Gårde.

Varehuset i Hobro åbnede i 1968, og han ser frem til at mærke historiens vingesus.

– Der er ingen tvivl om, at det har sin charme at være i et varehus, der har eksisteret i så mange år, fortæller den kommende varehuschef i Hobro.

Niels Gårde har været sammenlagt 16 år i Salling Group. Tilbage i 2017 satte han sig et mål om, at han ville være varehuschef inden for fem år, og det blev han. Da kalenderen viste 1. januar 2020 kom han nemlig i spidsen for føtex i City Vest i Aarhus.

– Jeg har selv været med til at fylde varer op tidligt om morgenen. Jeg har lært alle mekanismerne at kende. Er der kø ved kassen i Hobro, så sætter jeg mig gerne og servicerer kunderne, ligesom jeg heller ikke har problemer med at gå ud til flaskeautomaten og få øl-snask på skjorten. Så tager jeg en ren på – det er ikke noget problem. Det er vigtigt for mig, at jeg er en del af driften, og at jeg er synlig både overfor kunderne og medarbejderne, siger han.

Niels Gårde har høje ambitioner for varehuset i Hobro og ser frem til fortsat at give kunderne gode indkøbsoplevelser.

– Kunderne skal kunne få det, de har behov for, og de skal også kunne mærke den gode stemning i varehuset. Jeg vil gerne inspirere dem – for eksempel, hvis de mangler idéer til aftensmaden, eller hvis de har behov for vejledning til at finde et nyt tv. De skal kunne mærke den gode service fra alle i huset – uanset om medarbejderen er 16 eller 76 år, lyder meldingen fra den kommende varehuschef.

 

Kommentarer